Laatste berichten

 • Nieuwsbrief

  Beste ouders,Beste zwemmers,

  Na nagenoeg een maand sluiting van het zwembad, kondigen we jullie met heel veel plezier aan dat we sinds dinsdag 27 december opnieuw in het zwembad van Oudenaarde aan de slag zijn.

  Voor onze competitie en onze pre-competitie groep breekt een heel drukke periode aan. Velen behaalden reeds hun limiettijden en een aantal zwemmers zullen vandaag in Torhout nog hun laatste kans wagen om de limiettijden te zwemmen voor de Vlaamse Jeugdkampioenschappen en de Vlaamse kampioenschappen die doorgaan op respectievelijk 10 tot 12 februari 2017 en 24 tot 26 februari 2017. Tijdens de kerstvakantie wordt er in 3 groepen getraind en dit om de voorbereiding en opbouw van iedereen optimaal te kunnen laten gebeuren:

  • Groep 1: de pre-competitie o.l.v. Saar
  • Groep 2: Felten Noens, Emmely Polfliet, Juliette D’Huyvetter, Rossen Chichkov, Thor De Paepe, Edgar De Roose, Thea Bocan & Roel Van Crombrugge o.l.v. Saar
  • Groep 3: Gihaio Verstraeten, Wout Wielfaert, Rob De Rooze, Andreas Vermeiren, Louise Lammens, Sara Vandecasteele, Emma Hermans, Jana Persoons, Elena Hermans, Judith Ceuppens & Laurence Delbeke  o.l.v. Stefaan/Louise/Gilles

  Voor de competitie groep 2 & 3: noteer alvast ook 21 januari 2017 in jullie agenda!Die dag trekken we samen met IKZ naar Wachtebeke en wordt er een volledig programma opgesteld door Stefaan & Louise met zwemmen, droogtraining, workshop rond gezonde voeding en mental health & coaching. Het gedetailleerde programma volgt later.

  Voor de zwemmers met limiettijden voor VJK & VK: vergeet jullie hotel niet te reserveren via de VZF!

  De zwemmers van de “zwemschool” en “sportzwemmen” starten vanaf dinsdag 3 januari 2017 zodat we in de vakantie een week van de niet gezwommen tijd kunnen inhalen. Hieronder vinden jullie een overzicht wanneer de zwemmers van de “zwemschool” en “sportzwemmen” worden verwacht in het zwembad.

  Dinsdag        3 januari   Groen                                                    18u-19u

  Woensdag    4 januari    Mini’s 1+2                                             18u-19u

  Donderdag   5 januari    Oranje, Roze, Blauw en Sportzwemmen   18u-19u

  We zullen in de paasvakantie eveneens de tweede week trainen.

  In de krokusvakantie trekken we opnieuw naar Hofstade op stage onder leiding van Saartje Matthys. Het wordt een rijk gevuld programma met dagelijks 1 tot 2 keer zwemmen en tussendoor sporten, knutselen, kwissen, … en een bezoekje aan Technopolis.De informatie en het inschrijvingsformulier volgen binnenkort.

  En last but not least: gezien de Sint en de Kerstman ons zwembad niet konden betreden, gaan we dit jaar voor een paasfeestje.

  We naderen ook stilaan de opening van het nieuwe zwembad dat voorlopig op 1 mei gepland is. Er volgt kort voor de opening een informatieavond voor alle leden van de zwemclub.

  Noteer verder alvast volgende data in je agenda:

  • 3 maart: Ozeka’s 1ste Comedy night in het ontmoetingscentrum “De Griffel” te Zingem met o.a. Kamal Kharmach, Jeroen Leenders en Tim Goditiabois
  • 5 maart: Propaganda wedstrijd Merelbeke voor de zwemschool
  • 14 mei: Ozeka eetfestijn in de Q-bus

  Het ozeka secretariaat zal vanaf heden ook telkens open zijn de eerste woensdag van de maand tussen 18u en 19u en de eerste zaterdag van de maand tussen 12u45 en 14u. Op die momenten en enkel op die momenten zullen alle administratieve formaliteiten rechstreeks kunnen worden afgehandeld. (o.a. invullen & ophalen documenten mutualiteit).

  We bedanken jullie voor jullie begrip de voorbije weken en wensen jullie alvast heel fijne feestdagen samen met jullie familie en vrienden.

  Het Ozeka bestuur

 • Resultaten LK Kortrijk

  De resultaten van de laatste kans wedstrijd in Kortrijk staan online. Wie wil een kijkje nemen kan dit vanuit de kalender. Het programma voor Torhout nu donderdag staat inmiddels ook online.

 • Goed nieuws voor het zwembad!

  We hebben deze voormiddag groen licht gekregen: het zwembad kan terug open gaan! Dat betekent dat het trainingsschema doorgaat zoals eerder gecommuniceerd en dit vanaf nu dinsdag. Voor wat betreft de zwemschool proberen we terug op te starten de week na nieuwjaar. Verdere info hierover volgt binnenkort!

  We wensen hierbij ook Schepen Peter Simoens en de Sportdienst van Oudenaarde te bedanken voor de geleverde inspanningen en om toch door te zetten om de heropening te kunnen bekomen.

 • Update zwembad voor competitie en zwemschool

  Dinsdag werden we geïnformeerd dat in tegenstelling tot vroegere beloften het zwembad niet zal opengaan op 24/12, gezien de binnenstructuur tussen plafond en dak van het zwembad nog gekeurd moet worden. Dit zal aanstaande zaterdag gebeuren: we hopen op een positief resultaat maar dit ligt niet in onze handen! We houden jullie van zodra er uitsluitsel is op de hoogte zowel over de planning voor competitie als over de heropstart van de zwemschool. Specifiek voor de zwemschool zullen we ons uiterste best doen om een goed alternatief op te stellen voor de verloren zwemuren.

  Aarzel niet om met het Ozeka bestuur contact op te nemen indien je nog extra informatie wenst & hou de website begin volgende week in de gaten. We rekenen op jullie begrip.

   

   

 • Laatste update toestand zwembad

  Bericht verschenen Facebook van Peter Simoens dd. 21/12/2016

  ACTUELE TOESTAND ZWEMBAD OUDENAARDE :
  De herstellingswerken zijn achter de rug en zijn goedgekeurd. De primaire structuur van het zwembad is in orde.
  De secundaire structuur, hiermee wordt de roostering (dragend van gelamelleerde houten balk naar gelamelleerde houten balk) en planchetten beschouwd boven het plafond, wordt zaterdag ter plaatse nagezien door een officieel erkend keuringsorganisme. Indien dit positief is, kan het zwembad opnieuw geopend worden op dinsdag 27 december a.s. Indien dit niet zo is, moet naar een andere oplossing gezocht worden. U zult willen begrijpen dat wij de totale veiligheid als een absolute prioriteit beschouwen, alvorens “groen licht” gegeven wordt. Wij houden U stipt op de hoogte.

Copyright © Ozeka All Rights Reserved.

Powered by WordPress & Lightning Theme by Vektor,Inc. technology.

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter