Laatste berichten

 • Aanpassing competitie training herfstvakantie

  De competitiegroep traint in de herfstvakantie volgens onderstaand schema:

  Dinsdag
  Am
  1
  Geen Training
   
  Pm
  Geen Training
  Woendag
  Am
  2
   8:00-9:30
   
  Pm
  Donderdag
  Am
  3
   8:00-9:30
   
  Pm
  Vrijdag
  Am
  4
   
  Pm
   18:00-20:00
  Zaterdag
  Am
  5
   8:00-9:30
 • Uitslag 400m Tielt

  staat online bij de wedstrijd.

 • 400 m van Tielt.

  Terwijl onze zwemmers het beste van zichzelf geven. Kan het leven van official toch meevallen. Wie zorgt voor koffie ?20161023_093822

  Eventjes rust als je zelf geen zwemmer in je baan hebt..Wie stelt zich kandidaat? We kunnen er nog een paar gebruiken. Bedankt aan de organisator vandaag voor de goede zorgen!

 • Herfstverlof zwemschool + PACO zwemfeest praktisch

  Tijdens de herfstvakantie kunnen onze zwemmertjes van de zwemschool eventjes rust nemen. Enkel de competitie en pre-competitiegroep blijven door trainen. De laatste training voor de andere groepen gaat dus door op zaterdag 29 oktober. We herbeginnen terug op maandag 7 november.

  De dag ervoor, op zondag 6 november, verwachten we de zwemschoolzwemmers natuurlijk in grote getale in Ronse voor het PACO Zwemfeest! We willen nogmaals herhalen dat IEDEREEN welkom is! De trainers geven aan wat je kan zwemmen, dat zullen maximaal 2 wedstrijdjes zijn en eventueel een aflossing. Iedereen ontvangt een medaille!

  Praktisch: Stedelijk Zwembad Ronse, Engelsenlaan 70 9600 Ronse

  We verwachten iedereen tegen 13u ter plaatse! Inzwemmen om 13u15, eerste start om 14u.

 • Sint-Niklaas – namiddag

  De namiddagsessie in Sint-Niklaas leverde opnieuw een aantal medailles op voor Ozeka. De korte nummers liggen ons op dit ogenblik nog beter met Brons voor Louise op de 100m vs, zilver voor Sara op 200m rug, brons voor Judith op de 50m ss, goud voor Gihaio op de 50m ss en zilver op de 100m wisselslag. De volledige uitslag kan je vinden in de kalender. Zoals eerder al gemeld nemen we niet deel aan de 3de dag van het PK in Aalst waar de lange nummers op het programma staan. Proficiat aan de zwemmers!

Copyright © Ozeka All Rights Reserved.

Powered by WordPress & Lightning Theme by Vektor,Inc. technology.

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter