Laatste berichten

 • Naam voor nieuw zwembad

  Reeds verschillende malen was er op facebook een oproep van Peter Simoens. Stad Oudenaarde is op zoek naar een originele naam voor het nieuwe zwembad. Indien jullie suggesties hebben mogen deze naar communicatie@oudenaarde.be gestuurd worden. Er hangt een prijs aan vast: een jaar lang gratis zwemmen .

  Voor het volledig artikel : Naam gezocht voor nieuw zwembad

   

  Lees verder →
 • Vertrek Gihaio

  We melden ook dat Gihaio Verstraeten ervoor gekozen heeft de club te verlaten. We wensen hem veel succes met zijn verdere zwemcarrière.

  Lees verder →
 • Wedstrijd Aalst

  Afgelopen zondag streden er nog een aantal zwemmers voor extra kansen op het VK in februari: Rob, Laurence en Wout smeten zich nog eens. Ze haalden een aantal finaleplaatsen (top 8 van een sterk bezette wedstrijd) en Wout haalde nog een limiet op de 50m rug. Rob kwam een seconde tekort voor een limiet op de 200m vrij. Laurence zwom een medaille in de finales. Zo hebben we alvast 1 (misschien 2?) deelnemers voor het VK. Proficiat!

  We proberen nog een aantal wedstrijden aan het programma toe te voegen in maart/april zodat we het wedstrijdritme voor iedereen op peil kunnen houden. Binnenkort meer…

  Uitslag Aalst

  Lees verder →
 • Comedy Night – vrijdag 3 maart 2017

  Kaarten te verkrijgen bij het bestuur of via mail notte.patsy@gmail.com

  Lees verder →
 • Nieuwsbrief

  Beste ouders,Beste zwemmers,

  Na nagenoeg een maand sluiting van het zwembad, kondigen we jullie met heel veel plezier aan dat we sinds dinsdag 27 december opnieuw in het zwembad van Oudenaarde aan de slag zijn.

  Voor onze competitie en onze pre-competitie groep breekt een heel drukke periode aan. Velen behaalden reeds hun limiettijden en een aantal zwemmers zullen vandaag in Torhout nog hun laatste kans wagen om de limiettijden te zwemmen voor de Vlaamse Jeugdkampioenschappen en de Vlaamse kampioenschappen die doorgaan op respectievelijk 10 tot 12 februari 2017 en 24 tot 26 februari 2017. Tijdens de kerstvakantie wordt er in 3 groepen getraind en dit om de voorbereiding en opbouw van iedereen optimaal te kunnen laten gebeuren:

  • Groep 1: de pre-competitie o.l.v. Saar
  • Groep 2: Felten Noens, Emmely Polfliet, Juliette D’Huyvetter, Rossen Chichkov, Thor De Paepe, Edgar De Roose, Thea Bocan & Roel Van Crombrugge o.l.v. Saar
  • Groep 3: Gihaio Verstraeten, Wout Wielfaert, Rob De Rooze, Andreas Vermeiren, Louise Lammens, Sara Vandecasteele, Emma Hermans, Jana Persoons, Elena Hermans, Judith Ceuppens & Laurence Delbeke  o.l.v. Stefaan/Louise/Gilles

  Voor de competitie groep 2 & 3: noteer alvast ook 21 januari 2017 in jullie agenda!Die dag trekken we samen met IKZ naar Wachtebeke en wordt er een volledig programma opgesteld door Stefaan & Louise met zwemmen, droogtraining, workshop rond gezonde voeding en mental health & coaching. Het gedetailleerde programma volgt later.

  Voor de zwemmers met limiettijden voor VJK & VK: vergeet jullie hotel niet te reserveren via de VZF!

  De zwemmers van de “zwemschool” en “sportzwemmen” starten vanaf dinsdag 3 januari 2017 zodat we in de vakantie een week van de niet gezwommen tijd kunnen inhalen. Hieronder vinden jullie een overzicht wanneer de zwemmers van de “zwemschool” en “sportzwemmen” worden verwacht in het zwembad.

  Dinsdag        3 januari   Groen                                                    18u-19u

  Woensdag    4 januari    Mini’s 1+2                                             18u-19u

  Donderdag   5 januari    Oranje, Roze, Blauw en Sportzwemmen   18u-19u

  We zullen in de paasvakantie eveneens de tweede week trainen.

  In de krokusvakantie trekken we opnieuw naar Hofstade op stage onder leiding van Saartje Matthys. Het wordt een rijk gevuld programma met dagelijks 1 tot 2 keer zwemmen en tussendoor sporten, knutselen, kwissen, … en een bezoekje aan Technopolis.De informatie en het inschrijvingsformulier volgen binnenkort.

  En last but not least: gezien de Sint en de Kerstman ons zwembad niet konden betreden, gaan we dit jaar voor een paasfeestje.

  We naderen ook stilaan de opening van het nieuwe zwembad dat voorlopig op 1 mei gepland is. Er volgt kort voor de opening een informatieavond voor alle leden van de zwemclub.

  Noteer verder alvast volgende data in je agenda:

  • 3 maart: Ozeka’s 1ste Comedy night in het ontmoetingscentrum “De Griffel” te Zingem met o.a. Kamal Kharmach, Jeroen Leenders en Tim Goditiabois
  • 5 maart: Propaganda wedstrijd Merelbeke voor de zwemschool
  • 14 mei: Ozeka eetfestijn in de Q-bus

  Het ozeka secretariaat zal vanaf heden ook telkens open zijn de eerste woensdag van de maand tussen 18u en 19u en de eerste zaterdag van de maand tussen 12u45 en 14u. Op die momenten en enkel op die momenten zullen alle administratieve formaliteiten rechstreeks kunnen worden afgehandeld. (o.a. invullen & ophalen documenten mutualiteit).

  We bedanken jullie voor jullie begrip de voorbije weken en wensen jullie alvast heel fijne feestdagen samen met jullie familie en vrienden.

  Het Ozeka bestuur

  Lees verder →
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter