Laatste berichten

 • Resultaten LK Kortrijk

  De resultaten van de laatste kans wedstrijd in Kortrijk staan online. Wie wil een kijkje nemen kan dit vanuit de kalender. Het programma voor Torhout nu donderdag staat inmiddels ook online.

  Lees verder →
 • Goed nieuws voor het zwembad!

  We hebben deze voormiddag groen licht gekregen: het zwembad kan terug open gaan! Dat betekent dat het trainingsschema doorgaat zoals eerder gecommuniceerd en dit vanaf nu dinsdag. Voor wat betreft de zwemschool proberen we terug op te starten de week na nieuwjaar. Verdere info hierover volgt binnenkort!

  We wensen hierbij ook Schepen Peter Simoens en de Sportdienst van Oudenaarde te bedanken voor de geleverde inspanningen en om toch door te zetten om de heropening te kunnen bekomen.

  Lees verder →
 • Update zwembad voor competitie en zwemschool

  Dinsdag werden we geïnformeerd dat in tegenstelling tot vroegere beloften het zwembad niet zal opengaan op 24/12, gezien de binnenstructuur tussen plafond en dak van het zwembad nog gekeurd moet worden. Dit zal aanstaande zaterdag gebeuren: we hopen op een positief resultaat maar dit ligt niet in onze handen! We houden jullie van zodra er uitsluitsel is op de hoogte zowel over de planning voor competitie als over de heropstart van de zwemschool. Specifiek voor de zwemschool zullen we ons uiterste best doen om een goed alternatief op te stellen voor de verloren zwemuren.

  Aarzel niet om met het Ozeka bestuur contact op te nemen indien je nog extra informatie wenst & hou de website begin volgende week in de gaten. We rekenen op jullie begrip.

   

   

  Lees verder →
 • Laatste update toestand zwembad

  Bericht verschenen Facebook van Peter Simoens dd. 21/12/2016

  ACTUELE TOESTAND ZWEMBAD OUDENAARDE :
  De herstellingswerken zijn achter de rug en zijn goedgekeurd. De primaire structuur van het zwembad is in orde.
  De secundaire structuur, hiermee wordt de roostering (dragend van gelamelleerde houten balk naar gelamelleerde houten balk) en planchetten beschouwd boven het plafond, wordt zaterdag ter plaatse nagezien door een officieel erkend keuringsorganisme. Indien dit positief is, kan het zwembad opnieuw geopend worden op dinsdag 27 december a.s. Indien dit niet zo is, moet naar een andere oplossing gezocht worden. U zult willen begrijpen dat wij de totale veiligheid als een absolute prioriteit beschouwen, alvorens “groen licht” gegeven wordt. Wij houden U stipt op de hoogte.

  Lees verder →
 • Herstart in Oudenaarde

  Zoals het er voorlopig naar uitziet herstarten we de trainingen voor pre-competitie en competitie in Oudenaarde opnieuw op zaterdag 24/12 in de voormiddag. Hou de website in de gaten voor updates, de kalender komt binnenkort on-line. Voor de zwemschool proberen we ook zo snel mogelijk te herstarten, wellicht gebeurt dit de eerste week van het nieuwe jaar (na overleg met de trainers).

  Lees verder →
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter