Laatste berichten

 • VJK/VK 2017

  Voor de zwemmers die de limieten haalden voor het VJK/VK willen we graag melden dat er kamers kunnen geboekt worden aan voordelige tarieven in het Ramada hotel in de buurt van het zwembad. De link kan je hier vinden.d

  Lees verder →
 • Opening zwembad?

  Zoals als op de Facebook pagina al gemeld zal de schade aan het zwembad hersteld worden en is de verwachte heropening (ten laatste) voorzien op zaterdag 24 december. In de loop van volgende week zullen we laten weten wanneer de zwemschool opnieuw opstart. De pre-competitie en competitie groepen krijgen een specifieke planning doorgestuurd door de trainers. Aan iedereen verder nog goede examens/studiegenot gewenst!

  Lees verder →
 • Update + trainingsschema competitie en pré-competitie van 3/12 tem 22/12

  Het zwembad te Oudenaarde blijft gesloten tot nader bericht.

  We hebben voor de komende 2 weken volgende planning uitgewerkt.

  De competitie en de pré-competitie worden verdeeld over 2 groepen, aangezien we steeds over een beperkt aantal banen beschikken.

  Een eerste groep onder leiding van Stefaan en Louise en een tweede groep onder leiding van Saar.

  Groep Stefaan en Louise 
  Wout – Gihaio – Andreas – Emma – Louise – Jana – Sara – Rob

  Dag Datum Uur Plaats
  Zaterdag 3/dec 12u30-14u00 Moeskroen
  Maandag 5/dec 18u00-19u30 Zottegem
  Woensdag 7/dec 17u30-19u00 Zottegem
  Vrijdag 9/dec 18u00-19u30 Zottegem
  Zaterdag 10/dec 12u00-14u00 Moeskroen
  Maandag 12/dec 18u00-19u30 Zottegem
  Woensdag 14/dec 17u30-19u00 Zottegem
  Vrijdag 16/dec 18u00-19u30 Zottegem
  Zaterdag 17/dec 14u30-16u00 Geraardsbergen
  Maandag 19/dec 18u00-19u30 Zottegem
  Woensdag 21/dec 17u30-19u00 Zottegem
  vrijdag 23/dec 18u00-19u30 Zottegem

   

  Groep Saar

  Rossen – Felten -Emmelie – Judith – Juliette – +Pre-competitie

  Dag Datum Uur Plaats
  Zaterdag 3/dec 16u00-18u00 Wachtebeke
  Donderdag 8/dec 17u-18u Brakel
  Vrijdag 9/dec 17u-18u30 Geraardsbergen
  Zaterdag 10/dec 13u-14u30 Geraardsbergen
  Dinsdag 13/dec 17u-18u Brakel
  Donderdag 15/dec 17u-18u Brakel
  Zaterdag 17/dec 13u-14u30 Geraardsbergen
  Dinsdag 20/dec 17u-18u Brakel
  Donderdag 22/dec 17u-18u Brakel

   

  De infovergadering van vrijdag 09/12 wordt eveneens uitgesteld aangezien we nog niet alle informatie ontvangen hebben van sportoase omtrent het nieuwe zwembad. Van zodra hier meer duidelijkheid rond is, leggen we onmiddellijk een nieuwe datum vast.

  Alvast bedankt voor jullie begrip.

  Lees verder →
 • Stand van zaken zwembad & trainingen

  Beste ouders,

  Via deze mail wens ik jullie op de hoogte stellen rond de stand van zaken in verband met het zwembad in Oudenaarde en omtrent de planning voor de zwemclub in de komende dagen en weken.

  Omtrent het zwembad, weten wij vandaag dat het zwembad gesloten blijft tot ten minste 4 dec en dat er herstellingswerken noodzakelijk zijn vooraleer het weer geopend zal worden. De sportdienst heeft de nodige offertes hiervoor vandaag opgevraagd, daarna volgt de aldan niet goedkeuring van het budget in het schepencollege om dan desgevallend over te gaan naar de herstelling van het zwembad. Wij verwachten dan ook dat het zwembad op 4 december niet zal opgengaan en dit noodzaakt ons om nu ook voor de komende weken alvast te anticiperen rekening houdende met de aankomende examens.

  De zoektocht naar zwemwater loopt niet makkelijk gezien daar ook vaak al andere clubs aan de slag zijn. We contacteerden de zwembaden van Brakel, Ronse, Geraardsbergen, Deinze, Avelgem, Zwevegem, Waregem, Zottegem en Merelbeke. Van Zottegem en Merelbeke wachten we nog op een antwoord. Geraardsbergen is op dit moment het enige zwembad dat ons behoorlijk wat zwemwater kan bieden, in Zwevegem zouden we voor ochtendtraning terecht kunnen en in Waregem eventueel op vrijdagavond. En gelukkig openen onze collega’s van Izegem ook de deuren welliswaar voor een beperkt aantal zwemmers gezien hun eigen capaciteit beperkt is. Donderdag zitten we samen met Stefaan om reeds een fall back planning te maken vanaf volgende maandag 4 december voor de komende 2 à 3 weken. We informeren jullie dan op vrijdag.

  Op korte termijn (tot en met  het weekend) hebben we onderstaande trainingsuren kunnen vastleggen. Hierbij zullen we de competitie en pre-competitie over 2 groepen verdelen:

  De groep van Wout, Gihaio, Andreas, Emma, Louise, Sara, Jana en Rob olv Stefaan & Louise

  • Droogtraining en training in Izegem op woensdag van 18u30 tot 21u
  • Training in Waregem op vrijdag van van 21u tot 22u30 (we bekijken nog of we de lactaattesten dan kunnen laten doorgaan ifv het aantal banen beschikbaar en houden jullie op de hoogte)
  • Training in Moeskroen op zaterdag van 12u tot 14u

  De groep van de precompetitie en Rossen, Felten, Emmelie, Judith & Juliette olv Saartje

  • Training in Geraardsbergen op donderdag van 18u tot 19u
  • Training in Geraardsbergen op vrijdag van 16u30 tot 18u30 (wie er niet om 16u30 geraakt kan later aansluiten)
  • Training in Wachtebeke op zaterdag van 16u tot 18u

  We beseffen dat we jullie allemaal heel wat flexibiliteit vragen maar dit is de beste planning die we op dit moment hebben kunnen uitwerken waarbij we ook blijven zwemmen met z’n allen.  Ik wil jullie ook met aandrang vragen om het mailen met het bestuur & Stefaan omtrent de stand van zaken tot de absoluut noodzakelijke vragen te herleiden en maximaal onder mekaar af te spreken om samen te rijden zodat het voor iedereen haalbaar blijft. We doen er met het voltallige bestuur alles aan om continu aan de planning te werken, oplossingen uit te werken en te schakelen met het stadsbestuur maar kunnen daarbovenop de massa aan mails niet verwerken en we willen miscommunicatie vermijden. Van zodra er nieuws is houden we jullie onmiddellijk op de hoogte via facebook, de site en via mail en vrijdag hopen we ook een planning op langere termijn te hebben mocht het zwembad dichtblijven.

  Het Sinterklaas feest wordt afgelast en zal indien mogelijk door een Kerstfeest worden vervangen en de zwemschool blijft op dit moment dicht gezien we geen mogelijkheid hebben om hiervoor watercapaciteit te vinden. We zullen van zodra er duidelijkheid is over de heropeningsdatum een voorstel uitwerken om de verloren weken in te halen.

  Laat ons vooral ook een kaarske branden dat het zwembad zo snel mogelijk weer open gaat J!

  Met vriendelijke groeten & rekenend op jullie begrip,

  Stéphanie in naam van het ozeka bestuur

  Lees verder →
 • Programma Wachtebeke online

  bij de wedstrijd info…

  Lees verder →
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter