Laatste berichten

 • Sint-Niklaas – namiddag

  De namiddagsessie in Sint-Niklaas leverde opnieuw een aantal medailles op voor Ozeka. De korte nummers liggen ons op dit ogenblik nog beter met Brons voor Louise op de 100m vs, zilver voor Sara op 200m rug, brons voor Judith op de 50m ss, goud voor Gihaio op de 50m ss en zilver op de 100m wisselslag. De volledige uitslag kan je vinden in de kalender. Zoals eerder al gemeld nemen we niet deel aan de 3de dag van het PK in Aalst waar de lange nummers op het programma staan. Proficiat aan de zwemmers!

 • Voormiddag in Sint-Niklaas

  Deze voormiddag waren onze zwemmers actief op het Provinciaal Kampioenschap in Sint-Niklaas. De resultaten zijn voorlopig minder schitterend als 2 weken geleden maar we konden toch wel 2 medailles opteken. Louise Lammens zilver op de 400m vrije slag en Gihaio zilver op 200m schoolslag. Toi toi voor de namiddag sessie.wp-1476615703257.jpg

 • Wedstrijd Sint-Niklaas

  Programma staat online (zie kalender)

 • Spaghettiavond zaterdag 29 oktober 2016

  Op zaterdag 29 oktober organiseert zwemclub Ozeka VZW haar 2de spaghettiavond. We hopen dat er ook dit jaar vele leden, ouders, grootouders en sympathisanten hun buikje rond eten. Jullie zijn welkom van 18u00 tot 21u in het ontmoetingscentra Sint-Vaast te Nederename – Oudstrijdersstraat 89.

  De opbrengst van de spaghettiavond gaat integraal naar de clubwerking (trainers, huur zwembad, wedstrijden, …). maar ook naar extra-sportieve activiteiten zoals de komst van de Sint naar het zwembad & de zweminstuif op het einde van het seizoen.

  De prijs voor een volwassene bedraagt €12. Kinderen betalen slechts €7.

 • Wedstrijden Pre-Competitie

  Saartje heeft het wedstrijdprogramma vastgelegd voor Oktober – November. De pre-competitie neemt deel aan de wedstrijden in

  • Tielt (ZTZ): 23 oktober – namiddag
  • Brugge (BZK): 6 november – voormiddag
  • Nijlen (ZN): 19 november – namiddag
  • Wachtebeke (SWEM): 27 november – namiddag

  Deze wedstrijden staan ook in de kalender die onder ‘competitie’ te vinden is.

  De wedstrijden voor December worden later vastgelegd in functie van de nog te zwemmer limieten (deelname aan VJK 2017)

Copyright © Ozeka All Rights Reserved.

Powered by WordPress & Lightning Theme by Vektor,Inc. technology.

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter