Laatste berichten

 • PACO Zwemfeest in Ronse voor onze zwemschool

  Op 6 november neemt Ozeka deel aan het PACO Zwemfeest in Ronse. Het zwemfeest is toegankelijk voor alle zwemmertjes van de zwemschool vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar, alsook voor de pre competitiezwemmertjes (zonder licentie) tot 12 jaar. OZEKA hoopt dan ook op een grote opkomst, zodat onze zwemmertjes hun vorderingen kunnen tonen aan ouders en grootouders. Het is een (eerste) kennismaking met een “echte zwemwedstrijd” en iedereen komt er als winnaar uit maar het blijft altijd speels en ongedwongen.

  Inschrijven kan door dit formulier in te vullen en af te geven aan de trainer. De trainer zal voor jou bepalen welke wedstrijden je kan zwemmen. Zeker doen!

 • Wedstrijd PK Aalst geannuleerd

  De deelname aan de wedstrijd in Aalst (800m) wordt geannuleerd wegens het beperkt aantal zwemmers dat hiervoor in aanmerking zou komen – er is namelijk een minimum limiet – en dit in combinatie met de datum in de planning.

 • Uitslag PK Dag 1

  De uitslag van het PK dag 1 in Zottegem kan je vinden in de wedstrijdkalender.

 • Namiddag PK Zottegem

  In de namiddag stonden een aantal langere disciplines op het programma, voornamelijk 200m. De medailleoogst was dan ook kleiner omdat we nog maar pas aan het trainen zijn. Enkel Gihaio konnog een bronzen plak veroveren op de 200m wissel. Proficiat aan alle zwemmers! Over 2 weken naar Sint-Niklaas…

 • Eerste resultaten Pk dag 1 in Zottegem

  Vandaag kwamen onze competitiezwemmers in actie in Zottegem voor de eerste dag van het PK. Deze voormiddag brachten we het er alvast niet slecht van af met enkele medailles en nagenoeg allemaal besttijden.

  Gihaio, zilver op 50m VS

  Sara, goud op 100m rug

  Judith, zilver op 200m school

  Louise, zilver op 200m school

  Gihaio, brons op 200m school

  Sara, goud op 50m vlinder

  Succes deze namiddag!

  Steven

Copyright © Ozeka All Rights Reserved.

Powered by WordPress & Lightning Theme by Vektor,Inc. technology.

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter