Laatste berichten

 • Eerste resultaten Pk dag 1 in Zottegem

  Vandaag kwamen onze competitiezwemmers in actie in Zottegem voor de eerste dag van het PK. Deze voormiddag brachten we het er alvast niet slecht van af met enkele medailles en nagenoeg allemaal besttijden.

  Gihaio, zilver op 50m VS

  Sara, goud op 100m rug

  Judith, zilver op 200m school

  Louise, zilver op 200m school

  Gihaio, brons op 200m school

  Sara, goud op 50m vlinder

  Succes deze namiddag!

  Steven

  Lees verder →
 • Wedstrijdprogramma Zottegem

  Het gisterenavond ontvangen wedstrijdprogramma van de wedstrijd morgen in Zottegem staat online. aub.

  Lees verder →
 • Trainersoverzicht Zwemschool

  Nu is ook het trainersoverzicht voor de zwemschool aangevuld. Zo weet u wie wanneer training geeft aan wie. We proberen binnenkort ook wat ‘beeldmateriaal’ te voorzien.

  Lees verder →
 • Wedstrijdkalender competitie

  We vullen de nieuwe website stelselmatig aan. Ondertussen kan u alvast het wedstrijdschema tot eind dit (kalender) jaar terugvinden. U kan u ook ‘abonneren’ op deze kalender via de optie rechts onderaan. Zo kan u de kalender ook bekijken in Outlook of op uw smartphone.

  Lees verder →
 • Pannenkoeken al afgehaald?

  Voor de leden van de zwemschool waren in het lidgeld 6 pakjes pannenkoeken inbegrepen. Die kon u dit weekend komen afhalen. Mocht u dit over het hoofd gezien hebben, laat dan snel weten wanneer u deze kan oppikken aan het secretariaat (in het zwembad). U heeft ze betaald dus het zijn de uwe. Het staat u overigens vrij om deze zelf verder te verkopen aan 5eur/pakje ofwel gewoon zelf ervan te genieten.

  Lees verder →
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter