Laatste berichten

 • Wedstrijd Sint-Niklaas

  Programma staat online (zie kalender)

  Lees verder →
 • Spaghettiavond zaterdag 29 oktober 2016

  Op zaterdag 29 oktober organiseert zwemclub Ozeka VZW haar 2de spaghettiavond. We hopen dat er ook dit jaar vele leden, ouders, grootouders en sympathisanten hun buikje rond eten. Jullie zijn welkom van 18u00 tot 21u in het ontmoetingscentra Sint-Vaast te Nederename – Oudstrijdersstraat 89.

  De opbrengst van de spaghettiavond gaat integraal naar de clubwerking (trainers, huur zwembad, wedstrijden, …). maar ook naar extra-sportieve activiteiten zoals de komst van de Sint naar het zwembad & de zweminstuif op het einde van het seizoen.

  De prijs voor een volwassene bedraagt €12. Kinderen betalen slechts €7.

  Lees verder →
 • Wedstrijden Pre-Competitie

  Saartje heeft het wedstrijdprogramma vastgelegd voor Oktober – November. De pre-competitie neemt deel aan de wedstrijden in

  • Tielt (ZTZ): 23 oktober – namiddag
  • Brugge (BZK): 6 november – voormiddag
  • Nijlen (ZN): 19 november – namiddag
  • Wachtebeke (SWEM): 27 november – namiddag

  Deze wedstrijden staan ook in de kalender die onder ‘competitie’ te vinden is.

  De wedstrijden voor December worden later vastgelegd in functie van de nog te zwemmer limieten (deelname aan VJK 2017)

  Lees verder →
 • PACO Zwemfeest in Ronse voor onze zwemschool

  Op 6 november neemt Ozeka deel aan het PACO Zwemfeest in Ronse. Het zwemfeest is toegankelijk voor alle zwemmertjes van de zwemschool vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar, alsook voor de pre competitiezwemmertjes (zonder licentie) tot 12 jaar. OZEKA hoopt dan ook op een grote opkomst, zodat onze zwemmertjes hun vorderingen kunnen tonen aan ouders en grootouders. Het is een (eerste) kennismaking met een “echte zwemwedstrijd” en iedereen komt er als winnaar uit maar het blijft altijd speels en ongedwongen.

  Inschrijven kan door dit formulier in te vullen en af te geven aan de trainer. De trainer zal voor jou bepalen welke wedstrijden je kan zwemmen. Zeker doen!

  Lees verder →
 • Wedstrijd PK Aalst geannuleerd

  De deelname aan de wedstrijd in Aalst (800m) wordt geannuleerd wegens het beperkt aantal zwemmers dat hiervoor in aanmerking zou komen – er is namelijk een minimum limiet – en dit in combinatie met de datum in de planning.

  Lees verder →
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter