Laatste berichten

 • Wedstrijdkalender competitie

  We vullen de nieuwe website stelselmatig aan. Ondertussen kan u alvast het wedstrijdschema tot eind dit (kalender) jaar terugvinden. U kan u ook ‘abonneren’ op deze kalender via de optie rechts onderaan. Zo kan u de kalender ook bekijken in Outlook of op uw smartphone.

  Lees verder →
 • Pannenkoeken al afgehaald?

  Voor de leden van de zwemschool waren in het lidgeld 6 pakjes pannenkoeken inbegrepen. Die kon u dit weekend komen afhalen. Mocht u dit over het hoofd gezien hebben, laat dan snel weten wanneer u deze kan oppikken aan het secretariaat (in het zwembad). U heeft ze betaald dus het zijn de uwe. Het staat u overigens vrij om deze zelf verder te verkopen aan 5eur/pakje ofwel gewoon zelf ervan te genieten.

  Lees verder →
 • Pannekoekenslag

  Septembermaand betekent voor Ozeka niet enkel startmoment, maar ook – voor de vijfde maal op rij “Pannenkoekenslag”!
  Deze fel begeerde pannenkoeken bieden we u opnieuw per 500 g aan tegen € 5,00 per pakket.

  Noteer ook alvast 29 oktober in de agenda want dan organiseren we de Spaghetti avond!

  Lees verder →
 • Trainingsuren

  Onder de rubriek ‘Trainingen’ van zowel Competitie als Zwemschool kan u alvast de correct trainingsmomenten per groep terugvinden.

  Lees verder →
 • Welkom nieuwe webstek Ozeka

  Welkom op onze nieuwe ‘nog in opbouw zijnde ‘webstek. Hier vind je binnenkort alle informatie die je nodig hebt om tot een vlotte samenwerking te komen, je vindt er alle nuttige informatie. Voorstellen tot verbetering van onze website zijn steeds welkom.

  Lees verder →
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter