Laatste berichten

 • Wedstrijd Tielt

  Wegens zeer beperkte interesse en na overleg met de trainer werd besloten niet deel te nemen aan de wedstrijd in Tielt. De woensdag erop is er ook al de wedstrijd in Oostende.

 • Open Belgische Kampioenschappen en 3-kamp

  Komend weekend mogen 2 zwemsters aantreden op de Open Belgische Kampioenschappen in Antwerpen voor de jeugdfinales. Door hun goede tijden van de Vlaamse Kampioenschappen in februari dit jaar werden ze geselecteerd om voor het eerst deel te nemen. Louise Lammens mag op zondag deelnemen aan de 400vs en Elena Hermans op zaterdag aan de 400vs en op zondag aan de 200ws. Ze zullen staan tussen toppers als Pieter Timmers en Kimberley Buys.

  Judith Ceuppens van haar kant mag Ozeka en de Provincie Oost-Vlaanderen vertegenwoordigen tijdens de jaarlijkse Driekamp wedstrijd van de provincies Oost-, West- en Zeeuws Vlaanderen begin juni.

  Succes aan alle zwemmers!

 • Inschrijvingen clubkampioenschap Ozeka 2017
  Herinnering: Nog tot woensdag 10/5 kan er ingeschreven worden voor het OZEKA Clubkampioenschap 2017! Inschrijven is gratis en iedereen is welkom om te komen supporteren!

  Correctie nog: Vanaf 2006 en niet vanaf 2007 zoals in het inschrijvingsformulier stond, wordt er 50m gezwommen. Dus eendjes en jonger zwemmen dus 25m.

  Vanaf vandaag kan er ingeschreven worden voor het Ozeka Clubkampioenschap 2017 via deze link.

  Het clubkampioenschap gaat door op 14 mei 2017 in het nieuwe zwembad.

  Inzwemmen: 9u

  Start wedstrijd: 9u30

  Voor de jonge zwemmertjes (niet-competitie) die de vlinder nog niet onder de knie hebben zullen de officials heeeeeel mild zijn :-). Gewoon meedoen!

  Aansluitend kunt u tussen 11.30 uur en 14.00 uur genieten van ons eetfestijn in de Qubus, Lindestraat te Oudenaarde. Tijdens het eetfestijn zullen we ook de clubkampioenen bekend maken.

  De afrekening van de kaarten gebeurt op woensdag 3 mei 2017 of op zaterdag  6 mei 2017.

 • Firstmeeting 6 en 7 mei 2017: praktisch

  Komend weekend staat de wedstrijd in Gent op het programma. Enkele praktische richtlijnen:

  Inzwemmen gebeurt in 2 sessies: Ozeka zwemt telkens in de eerste sessie (zowel op zaterdag als zondag, zowel in vm als nm). Dus:

  • VM: 07.35 u. – 08.15 u. — Wedstrijd start om 9u.
  • NM: 13.30 u. – 13.50 u. (onder voorbehoud van wedstrijdverloop) — Wedstrijd start om 14u15

  Parking:
  Gelieve zoveel mogelijk achteraan te parkeren. Indien volzet zijn er parkeermogelijkheden in de Alfons Braeckmanlaan (verkeerslichten voorbij S & R Rozebroeken richting komende Gent)
  Opgelet : bij fout parkeren worden de wagens weggesleept.

  Toegang clubafgevaardigden, trainers, officials, zwemmers
  Inkom via de zijdeur van het sportcomplex (links met aangezicht op de parking van S &R Rozebroeken) vanaf 07.30 u. Inzwemmen vanaf 08.00 u. Toeschouwers komen binnen langs de hoofdingang. Vanaf 07.45 u. worden ze toegelaten tot de tribunes.

  Programma zaterdag en zondag

 • Planning Competitie

  Aangezien het oude zwembad niet meer beschikbaar is en het nieuwe zwembad nog niet toegankelijk is, zijn we genoodzaakt om op zoek te gaan naar alternatieven en bijgevolg uit te wijken.

  Dit is het programma voor deze week.

  Competitie 3 zal trainen op volgende dagen en uren in het zwembad van Zottegem.
  – ma: 19u tem 20u30
  – wo: 17u tem 19u
  – vr: 18u tem 19u30
  De droogtraining gaat niet door op vrijdag.
  De training op zaterdag zal wss doorgaan in Moeskroen. Bevestiging volgt nog door Stefaan.

  Competitie 2 kan meetrainen op de uren van competitie 1. Saar zal de zwemtraining vervangen door droogtraining. Dit gaat door in het atheneum (Fortstraat).
  Zaterdag kijken we nog naar een mogelijkheid om te zwemmen in het domein “De Gavers” te Geraardsbergen.

Copyright © Ozeka All Rights Reserved.

Powered by WordPress & Lightning Theme by Vektor,Inc. technology.

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter