MENU

Laatste berichten

 • ZATERDAG-TRAININGEN MOEKROEN AFGELAST

  Ook het zwembad van Moeskroen is gesloten. De zaterdag-trainingen voor competitie 2-3 zullen dus tot nader order niet doorgaan.

 • AFGELASTE WEDSTRIJDEN

  Tgv. de maatregelen ivm. het corona-virus, zijn de volgende wedstrijden alvast afgelast:

  • Diksmuide 15/3 (competitie 2-3)
  • Zottegem 29/3 (competitie 1-2-3)

  Mbt. de zaterdag training van competitie 2-3 in Moeskroen: volgens de laatste berichten is het zwembad in Moeskroen nog open. We volgen dit op de voet, en houden u op de hoogte.

 • ALLE TRAININGEN AFGELAST, ZWEMBAD GESLOTEN

  Beste zwemmers,
  Beste ouders,

  Het zwembad van Oudenaarde sluit met onmiddellijke ingang haar deuren tot 31 maart, tgv. maatregelen ivm het corona-virus, zie bericht Sportoase.

  De zwemtrainingen van Ozeka gaan dus ook niet door.

  We volgen de situatie op de voet, en houden u op de hoogte.

  het Ozeka bestuur

 • Provinciaal criterium dag 2

  Dit weekend vond in het 50m bad van Aalst de tweede dag van het provinciaal criterium plaats. PR’s en verschillende top 5 plaatsen werden vlijtig verzameld en OZEKA mocht fier naar huis met heel wat medailles. Finn zwom een hele mooie tijd op haar 100m schoolslag en schitterde op het podium met haar eerste zilveren medaille. Manon mocht tweemaal zilver mee naar huis nemen en dit op de 100m schoolslag en de 200m rugslag. Wout verzilverde dan weer een spannende 50m rugslag wedstrijd en als kers op de taart behaalde het aflossingsteam met Fenna, Finn, Robbe en Wout de bronzen medaille op de 4X100m vrije slag. Proficiat aan alle zwemmers!

 • Vlaams kampioenschap 2020

  Afgelopen weekend vond in het olympisch zwembad Wezenberg in Antwerpen het Vlaams Kampioenschap plaats. Onze Ozeka-kleuren werden verdedigd door Judith, Elena, Louise en Marjolein. Verschillende besttijden werden genoteerd en Judith zwom zelfs drie finales. Ze sloot haar kampioenschap uiteindelijk af met een mooie 4de plaats op de 200m wisselslag, werd 6de op de 50m vrije slag en 8ste op de 100m vrije slag. Hierbij zwom ze ineens ook drie nieuwe clubrecords!

  Een dikke proficiat aan alle 4!Facebook
Follow by Email
RSS
Twitter