Laatste berichten

 • Wedstrijd Brugge – 5 maart geannuleerd

  De wedstrijd in Brugge van 5 maart 2017 gaat niet door. De organisatoren annuleren de wedstrijd. De eerstvolgende wedstrijd na het VK is op 12 maart in Sint-Niklaas en dit voor competitie 1, 2 en 3!

 • Naam voor nieuw zwembad

  Reeds verschillende malen was er op facebook een oproep van Peter Simoens. Stad Oudenaarde is op zoek naar een originele naam voor het nieuwe zwembad. Indien jullie suggesties hebben mogen deze naar communicatie@oudenaarde.be gestuurd worden. Er hangt een prijs aan vast: een jaar lang gratis zwemmen .

  Voor het volledig artikel : Naam gezocht voor nieuw zwembad

   

 • Vertrek Gihaio

  We melden ook dat Gihaio Verstraeten ervoor gekozen heeft de club te verlaten. We wensen hem veel succes met zijn verdere zwemcarrière.

 • Wedstrijd Aalst

  Afgelopen zondag streden er nog een aantal zwemmers voor extra kansen op het VK in februari: Rob, Laurence en Wout smeten zich nog eens. Ze haalden een aantal finaleplaatsen (top 8 van een sterk bezette wedstrijd) en Wout haalde nog een limiet op de 50m rug. Rob kwam een seconde tekort voor een limiet op de 200m vrij. Laurence zwom een medaille in de finales. Zo hebben we alvast 1 (misschien 2?) deelnemers voor het VK. Proficiat!

  We proberen nog een aantal wedstrijden aan het programma toe te voegen in maart/april zodat we het wedstrijdritme voor iedereen op peil kunnen houden. Binnenkort meer…

  Uitslag Aalst

 • Comedy Night – vrijdag 3 maart 2017

  Kaarten te verkrijgen bij het bestuur of via mail notte.patsy@gmail.com

Copyright © Ozeka All Rights Reserved.

Powered by WordPress & Lightning Theme by Vektor,Inc. technology.

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter