OZEKA werd opgericht in 1973 en heeft zich sindsdien gestaag ontwikkeld. Momenteel telt onze club  … leden.

OZEKA levert een actieve bijdrage aan de jeugdsport in de regio Oudenaarde. Alle jongeren worden doorheen alle gelederen van de club, van beginneling tot topzwemmer, met veel deskundigheid en toewijding aangemoedigd en begeleid om hun grenzen  steeds weer te verleggen en uit het ontluikend talent alles te halen wat er in zit.

Inzet en prestaties zijn belangrijk voor onze zwemmers,  maar we zorgen ook voor een voortreffelijke sfeer in de verschillende groepen, zodat iedereen zich echt thuis kan voelen in onze club. Verschillende nevenactiviteiten zorgen dat dit gevoel ook buiten de zwembanen overheerst.

Mede dankzij onze professioneel ingestelde trainers en een clubbestuur dat steeds paraat is om alles in goede banen te leiden zetten onze beste competitiezwemmers de voorbije jaren in binnen- en buitenland topprestaties neer die niet moeten onderdoen voor resultaten van grote clubs. De zwemsport in Oudenaarde leeft!

Kijk vlug verder op onze website en ontdek hoe onze zwemschool de jongste zwemmertjes de technieken van schoolslag, crawl en rugslag in no time aanleert. Hierbij worden de nieuwste methodes toegepast. Vergeet ook de fotogalerij niet, en de nieuwspagina waarop alle laatste berichten te lezen zijn, van wedstrijduitslagen van onze competitiezwemmers tot uitnodigingen voor gezellige nevenactiviteiten.

Heeft u naar aanleiding van een bezoek aan onze website vragen, aarzel dan niet een mailtje te sturen naar info@ozeka.be , of contacteer één van onze bestuursleden.

Tot weldra !