Herfstverlof zwemschool + PACO zwemfeest praktisch

Tijdens de herfstvakantie kunnen onze zwemmertjes van de zwemschool eventjes rust nemen. Enkel de competitie en pre-competitiegroep blijven door trainen. De laatste training voor de andere groepen gaat dus door op zaterdag 29 oktober. We herbeginnen terug op maandag 7 november.

De dag ervoor, op zondag 6 november, verwachten we de zwemschoolzwemmers natuurlijk in grote getale in Ronse voor het PACO Zwemfeest! We willen nogmaals herhalen dat IEDEREEN welkom is! De trainers geven aan wat je kan zwemmen, dat zullen maximaal 2 wedstrijdjes zijn en eventueel een aflossing. Iedereen ontvangt een medaille!

Praktisch: Stedelijk Zwembad Ronse, Engelsenlaan 70 9600 Ronse

We verwachten iedereen tegen 13u ter plaatse! Inzwemmen om 13u15, eerste start om 14u.