Paco-wedstrijd te Ronse

Nog enkele tips voor deelname aan de Paco-wedstrijd te Ronse

  • Zorg dat je op tijd bent en meld je aan bij je train(st)er.

De train(st)er rekent op je aanwezigheid. Indien je door ziekte of door andere omstandigheden niet kan deelnemen, kan je best je train(st)er onmiddellijk op de hoogte brengen voor het zwemfeest. Controleer anderzijds altijd of je goed ingeschreven bent voor de wedstrijd.

  • Inzwemmen

Voor de aanvang van een zwemfeest heb je meestal een half uur tijd om in te zwemmen. Gebruik deze tijd om je perfect voor te bereiden, het water aan te voelen, te wennen aan een ander zwembad. Op deze manier kan je voor geen verrassingen komen te staan.

  • Wat breng je zeker mee?

– min 2 handdoeken

– OZEKA-badmuts

– slippers

– min 2 zwembroeken/badpakken

– duikbril

– t-shirt

– flesje water

– droge koek en/of banaan