Laatste update toestand zwembad

Bericht verschenen Facebook van Peter Simoens dd. 21/12/2016

ACTUELE TOESTAND ZWEMBAD OUDENAARDE :
De herstellingswerken zijn achter de rug en zijn goedgekeurd. De primaire structuur van het zwembad is in orde.
De secundaire structuur, hiermee wordt de roostering (dragend van gelamelleerde houten balk naar gelamelleerde houten balk) en planchetten beschouwd boven het plafond, wordt zaterdag ter plaatse nagezien door een officieel erkend keuringsorganisme. Indien dit positief is, kan het zwembad opnieuw geopend worden op dinsdag 27 december a.s. Indien dit niet zo is, moet naar een andere oplossing gezocht worden. U zult willen begrijpen dat wij de totale veiligheid als een absolute prioriteit beschouwen, alvorens “groen licht” gegeven wordt. Wij houden U stipt op de hoogte.