Wedstrijdresultaten Ronse, Wachtebeke en Brugge

Er werden de laatste weken nog enkel wedstrijd afgewerkt. Onze jongste zwemmertjes gaven het beste van zich tijdens de PACO wedstrijd in Ronse op 1 nov. In Ronse waren we met voorsprong de grootste delegatie dus kwamen onze zwemmertjes ruimschoots aan bod. Hier kunnen jullie nog eens de uitslag nalezen. Proficiat aan alle deelnemers.

Het laatste weekend van de herfstvakantie stonde zelf 2 wedstrijden gepland op 1 dag: A/B/C in Wachtebeke en Herfstmeeting in Brugge.

In Wachtebeke stonden in de voormiddag de oudsten aan het bad voor de 800m of 2 keer 100m. Voor Cato was het de eerste wedstrijd in Wachtebeke maar dat is toch goed verlopen! In de namiddag stonden de aanstormende talenten van competitie 1 aan de baan voor hun eerste wedstrijd van het seizoen onder begeleiding van Saartje en Mathis. Marie-Julie, Marie en Robbe V. zwommen 100m rugslag en 100m schoolslag en behaalden hierbij enkele podiumplaatsen. Voor Arthur, Gwen, Kaitlin, Kaily, Robbe V.U. en Marjolein was het tijd voor hun eerste 200m wisselslag, ook hierbij waren er enkele podiumplaatsen. De resultaten kan je hier nalezen.

In Brugge deden de zwemmers met VJK ambitie een poging de limiet te behalen op de 200ws. Niemand kon zich echter bijkomend plaatsen maar de meesten lieten toch heel hoopgevende tijden noteren dus dat moet tegen het einde van het jaar wel lukken in Sint-Niklaas of Kortrijk. De uitslag van die wedstrijd kan je hier nalezen.