Resultaten Eeklo en Nijlen

Wie de resultaten van Eeklo, waar onze jongsten aan de slag waren in de B/C wedstrijd en de uitslag van Nijlen, waar onze oudsten aan de slag waren, nog eens wil nakijken kan dit hier (voor Eeklo) en hier (voor Nijlen).. Het was een weekend met veel medailles en mooie tijden bij onze jongsten zoals reeds op Facebook aangegeven. In Nijlen konden we ook enkele schitterende tijden optekenen: zo zwommen Jonas en Wout voor de eerste maal onder de minuut op de 100M VS en verbeterde nagenoeg iedereen zijn tijden op de verschillende disciplines.

Nu is het even kalmer aan met de wedstrijden tot na de examens: dan neemt de groep van Saartje/Mathis deel aan Sint-Niklaas (2 keer) en de competitie 2/3 aan Kortrijk (en eventueel ook Torhout). Wie zich nog wil proberen plaatsen voor VJK krijgt dus nog enkele kansen.

Ter herinnering: komende zaterdag organiseren we de jaarlijkse Spaghetti avond in OC Sint-Vaast in Nederename! Iedereen welkom!