Mega Swim Meet 2018 en Waregem

Afgelopen weekend traden onze 3 competitiegroepen aan in de MEGA Swim Meet in het 50m van Gent-Rozebroeken. Niet iedereen kon er zijn – examens weet je wel – en voor competitie 2 en 3 was het niet het ideale moment in het trainingsschema. Onze competitie 1 zwemmers konden hier ook nog eens tonen wat ze al kunnen en het mocht gezien worden: niemand werd uitgesloten – niet op valse start, niet op aantikken, niet op stijl – en iedereen zette mooie tijdsverbeteringen neer. Voor competitie 2 en 3 was dat iets moeilijker maar een aantal zwemmers lukte het toch. Verder konden er ook podiumplaatsen genoteerd worden waardoor Ozeka zelf als 5de eindigde op 38 ploegen in de Beker Verbouwen.

Thor De Paepe: brons op 100ss (1:36.92)

Elena Hermans: goud op 200ws (2:47:26) en 100rg (1:17:12)

Sara Vandecasteele: zilver op 100rg (1:16:84)

De vooruitgang:

Op Paasmaandag nemen we deel in Waregem. Dit gaan we zwemmen