Resultaten Club Kampioenschap 2018

Afgelopen zaterdag namen 64 zwemmers deel aan OZEKA Club Kampioenschap 2018. Ondertussen zijn de wedstrijden gezwommen en de resultaten bekend. De resultaten per reeks en over de verschillende wedstrijden heen kan je hier: CK2018 – Algemene ranking per leeftijdscategorie en hier: CK2018 – Resultaten reeksen vinden. De algemene ranking wordt opgemaakt obv de FINA punten die verbonden zijn aan de gezwommen tijden in de verschillende wedstrijden. Er zijn afzonderlijke kampioenen voor competitie en niet-competitie. Tot en met 2009 is er een ranking per leeftijdscategorie van 2 jaren, vanaf 2008 is er een ranking per leeftijdsjaar.

We wensen ook iedereen bedanken die aan de organisatie van zowel het Clubkampioenschap als het eetfestijn meegewerkt heeft uitdrukkelijk te bedanken voor hun inzet. We hopen ook iedereen volgend jaar weer te mogen ontvangen.