Results Krekel Open Bad wedstrijd in Izegem

Afgelopen weekend stond de Krekel Open bad wedstrijd in Izegem op het programma. De ‘oudjes’ zwommen in de voormiddag eerst de lange afstand (1500/800m). Daarin konden een aantal zwemmers een serieus stuk van hun tijd afdoen.

In de namiddag vervoegde Competitie 1 de groep en stonden de kortere programma’s gepland. Onder een schitterende zon konden ze in het openluchtbad op 50m de vakantie inzwemmen. Voor de competitie 2 en 3 was het niet evident om tijden te verbeteren na de lange afstand van ’s ochtends en ook de warmte beviel niet iedereen even goed. Toch konden we een aantal podia noteren: Elena (2 maal eerste en 1 keer 2de), Judith (2 keer 3de), thea (1 maal eerste), Louise (1 keer eerste), Sara (1 keer 2de) en Thor (1 keer derde).

Het volledige resultaat staat hier..

En nu maken we ons klaar om te vertrekken op stage!