Wedstrijd Sint-Niklaas (Beker Van Puymbrouck)

Afgelopen zondag was het ook voor een aantal competitiezwemmers (en ook 2 nieuwe Officials 🙂 ) een vuurdoop. Samen met zwemmers uit Competitie 2 en 3 namen we deel aan de Beker Tony Van Puymbrouck in Sint-Niklaas). De nieuwelingen hebben zeker veel opgestoken: over genoeg eten en drinken, wedstrijdindeling en hoe druk een official het wel heeft! Er werd gekozen om de meer ervaren zwemmers eens een minder gebruikelijke discipline/afstand te doen zwemmen, ook omdat het nuttig is om op een grotere verscheidenheid aan afstanden/stijlen een tijd te hebben. De ambities lagen dan misschien niet heel hoog maar we wilden vooral als groep bouwen aan de teamspirit: daarom namen we ook deel aan de estafette 4 x 100 WS.

Wedstrijd uitslag

Toch konden een aantal zwemmers behoorlijke resultaten neerzetten (naast de talloze tijdsverbeteringen):

  • Thor De Paepe: Zilver op 200 rug, Brons op 100 ss
  • Elena Hermans: Zilver op 200 rug, Zilver op 100 vl
  • Judith Ceupens: Zilver op 100 vrij
  • Sara Vandecasteele: Brons op 100 rug
  • Juliette Dhuyvetter: Brons op 100 vl