Paashaas in het zwembad!

Komende zaterdag (25/3) komt de Paashaas langs tijdens de training! Zorg dat jullie er allemaal zijn!

Tijdens de paasvakantie lopen de trainingen ook door…om onze achterstand in te halen van de weken sluiting eind vorig jaar. We profiteren van de laatste weken van het ‘oude’ zwembad want begin mei kunnen we overschakelen naar het nieuwe zwembad. Een exacte datum (van sluiting van het ouden of van opening van het nieuwe) kunnen we nog niet geven omdat we hiervoor nog wachten op bevestiging van de uitbater (Sportoase). We proberen de trainingsuren zo veel mogelijk te behouden zoals ze nu zijn maar enkele verschuivingen zullen er wellicht wel zijn (buiten onze wil). Zodra we zelf de hierover uitsluitsel hebben vanwege de uitbater lichten we jullie natuurlijk meteen in! Vast staat dat het zwembad zelf een hele stap vooruit is: we zullen kunnen genieten van een perfecte uitrusting!