Recente wedstrijden

Het eerste weekend van de paasvakantie trokken onze Competitie 1 groep naar Gent. Voor velen was het hun eerste officiële wedstrijd, en dit onder de deskundige begeleiding van Saartje en Mathis. Het was vooral ‘leren’ dus, tijden zijn nog bijkomstig. De volledige wedstrijduitslag kan je onder het item in de kalender terugvinden (of hier). Proficiat aan alle deelnemers! Binnenkort krijgen ze bovendien al een tweede wedstrijd voorgeschoteld: de Paasmeeting in Waregem van komende maandag staat voor de deur.

In Waregem treden we met een delegatie van ongeveer 20 zwemmers aan. Hieronder nog enkele richtlijnen voor de wedstrijd:

Inzwemmen Voormiddag in twee delen, 1e deel van 7u30 > 8u10 – 2e deel van 8u10 > 8u50.

– Clubs die opwarmen in het eerste deel: GOLD – IKZ –  ZTB – ZTZ – OZEKA – RZV   (131 zwemmers)

– Start wedstrijd: Stipt om 09:00 u

Inzwemmen Namiddag in twee delen, 1e deel van 12.50 u > 13.20 u – 2e deel van 13.20 u > 13.50 u.

– Clubs die opwarmen in het eerste deel: GOLD – IKZ –  ZTB – ZTZ – OZEKA – RZV   (127 zwemmers)

– Clubs die opwarmen in het tweede deel:  BRABO – CNT – COAST – HSA –  ISWIM – EC – MEGA – RYSC –  SWEM – ZVW – TZT – ZIOS – KORF  (127 zwemmers)

– Start wedstrijd: Stipt om 14:00 u

Daarnaast:

  • Elke club krijgt een plaats toegewezen. Gelieve de instructies ter plaatse te volgen.
  • Zwemmers moeten zich vóór het inzwemmen douchen.
  • Er zal gewerkt worden met oproepkamer. Gelieve zich tijdig aan te melden.

Eten: Er  is een beperkte menukaart voorzien in het cafetaria (zie link) Er kan rechtstreeks gereserveerd worden op volgend e-mailadres (aan te raden voor grote groepen vanaf 10 pers): info@detreffer.be en met melding van: clubnaam(groepsnaam), aantal personen, welke maaltijd, gewenst uur dat maaltijd klaar staat. Op maandagmorgen is in het cafetaria van het zwembad een ontbijtbuffet voorzien tegen een democratische prijs. Ten voordele van KWZC is er taart en chocolade te verkrijgen aan de ingang van het cafetaria.