Resultaten Ozeka Clubkampioenschap 2017

Afgelopen weekend mochten we voor de eerste maal het Ozeka Clubkampioenschap organiseren in het nieuwe zwembad van Oudenaarde. Het was nog wat wennen maar het is al bij al goed verlopen. Na de wedstrijd was het natuurlijk uitkijken naar de resultaten en die werden tijdens het Ozeka Eetfestijn afgeroepen en de kampioenen werden gehuldigd. Wie deelnam maar nog geen medaille kreeg kan die nog bekomen bij Nancy. Het bestuur wenst ook alle eters maar zeker ook alle helpers van het eetfestijn en het clubkampioenschap te bedanken voor hun aanwezigheid en bereidwilligheid.

Resultaten Series

Eindresultaten en kampioenen.

De kampioenen

HerenDames
6 - 8Mathis HermansElla De Paepe
9 - 10Arthur BoonenKaitlin Sabate
11 - 12Thor De PaepeJudith Ceuppens
13 - 14Andreas VermeireSara Vandecasteele
15 - 16Wout Wielfaert
17 - 18Mathis Van SynghelLaurence Delbeke
19+Laurens Van Den Bulcke