Wedstrijd Oostende

Het programma voor Oostende is beschikbaar.

Zoals al aangegeven werden onze 400m wedstrijden inschrijvingen geschrapt wegens laattijdige inschrijving (de laatste inschrijvingen voor deze wedstrijd werden niet weerhouden). Dit is natuurlijk een tegenvaller, temeer omdat er dikwijls lang gewacht moet worden tot het duidelijk is wie nu allemaal gaat zwemmen. Deze keer werd er nog gewijzigd tot dinsdagavond…Vandaar: gelieve snel/onmiddellijk te antwoorden of uw zoon/dochter zal deelnemen en aan welke wedstrijden. Ter info: er werden 69 dames geschrapt en 55 jongens op de 400 cr. De organisatie moet binnen de 4 uur per dagdeel blijven anders worden ze beboet en lopen ze het risico in de toekomst geen wedstrijd meer te mogen organiseren.

Inzwemmen op donderdag en vrijdag in de voormiddag om 7u45.

Wedstrijd start op woensdag om 19u30

Inzwemmen : van 18.30 tot 19.15 uur (kan worden opgesplitst afhankelijk van het aantal deelnemers)
Aanmelden officials bij kamprechter : 18.45 uur (ten laatste 45 minuten vóór de aanvang)