Laatste berichten

 • PACO-wedstrijd Kortrijk 19/2/2023

  Op zondag 19/2 tekenden maar liefst 28 OZEKA zwemmers present voor de PACO-wedstrijd in Kortrijk.
  De uitslag vind je hier. Dank aan de begeleidende trainers Helena, Cato, Sara, Leonie en Laurens, en proficiat aan alle deelnemers!

 • Brevetzwemmen november 2022

  Overzicht van de afstanden gezwommen tijdens het brevetzwemmen op 21-22-23/11. Proficiat aan alle deelnemers! De brevetten zullen uitgedeeld worden tijdens een van de volgende trainingen.

 • Brevetzwemmen december 2021

  Overzicht van de afstanden gezwommen tijdens het brevetzwemmen eind december. Proficiat aan alle deelnemers! De brevetten hebben wat vertraging, maar zijn op komst!

 • Test- en overgangsweek + brevetzwemmen

  De eerste test- en overgangsweek van het seizoen gaat door van dindag 15/11 tot zaterdag 19/11. Tijdens de normale trainingen van elke groep wordt dan voor alle zwemmers nagegaan of ze de doelstellingen van hun groep bereikt hebben, en of ze klaar zijn om over te gaan naar de volgende groep. De resultaten van de test zullen per email doorgestuurd worden tegen vrijdag 25/11.

  Tijdens de trainingen van dinsdag 22/11, woensdag 23/11 en donderdag 24/11 krijgen alle OZEKA zwemmers de kans om een of meerdere brevetten te behalen tijdens de training van hun oude groep. Vanaf zaterdag 26/11 wordt iedereen verwacht in zijn/haar nieuwe groep.

 • Presentatie info-moment

  De presentatie van het infomoment is beschikbaar op deze website.


MENU
Facebook
Follow by Email
RSS
PAGE TOP