Laatste berichten

 • Test- en overgangsweek + brevetzwemmen

  De eerste test- en overgangsweek van het seizoen gaat door van dindag 15/11 tot zaterdag 19/11. Tijdens de normale trainingen van elke groep wordt dan voor alle zwemmers nagegaan of ze de doelstellingen van hun groep bereikt hebben, en of ze klaar zijn om over te gaan naar de volgende groep. De resultaten van de test zullen per email doorgestuurd worden tegen vrijdag 25/11.

  Tijdens de trainingen van dinsdag 22/11, woensdag 23/11 en donderdag 24/11 krijgen alle OZEKA zwemmers de kans om een of meerdere brevetten te behalen tijdens de training van hun oude groep. Vanaf zaterdag 26/11 wordt iedereen verwacht in zijn/haar nieuwe groep.

 • Presentatie info-moment

  De presentatie van het infomoment is beschikbaar op deze website.

 • Wijzigingen aan het trainingsschema

  Ten gevolge van het grote aantal nieuwe zwemmers zijn de groepen mini en groen opgesplitst, en is het trainingsschema aangepast. De laatste versie vind je hier.

 • Deelname vrijetijdsbeurs geannuleerd

  De deelname van OZEKA aan de vrijetijdsbeurs op 18/9 wordt geannuleerd, aangezien er geen beschikbare plaatsen meer zijn om nieuwe zwemmers te laten starten. Zwemmers die in de toekomst lid willen worden, kunnen zich best aanmelden op de wachtlijst. Zij zullen per email op de hoogte gebracht worden van de volgende test- en instapmomenten.

 • Trainingsschema 2022-2023 voor zwemschool en sportzwemmen

  Het trainingsschema voor volgend seizoen voor de zwemschool en sportzwemmen ligt vast, en is hier beschikbaar.


MENU
Facebook
Follow by Email
RSS
PAGE TOP