Laatste berichten

 • Testmomenten voor nieuwe leden

  Op zondag 29 augustus om 10-11u en op zondag 5 september om 10-11u organiseren we een testmoment voor nieuwe leden. Op basis van deze test wordt bepaald in welke niveau-groep elk nieuw lid kan starten. Inschrijven kan via deze link.

 • Uitslag digicup/clubkampioenschap

  Als alternatief voor de PACO-wedstrijden en voor het clubkampioenschap, die wegens corona niet kunnen doorgaan, hebben de Ozeka zwemmers tijdens de trainingen van de eerste week van maart wedstrijdjes gezwommen in het kader van de digicup van de VZF. De tijden die hierbij opgenomen zijn, vind je hier. Proficiat aan alle deelnemers!

 • Nieuw trainingsschema zwemschool vanaf 1/2

  Aan alle leden van van de zwemschool en sportzwemmen is gevraagd of ze vanaf 1 februari voor zwemmen kiezen als enige buitenschoolse activiteit. Een 60-tal zwemmers heeft gekozen voor zwemmen. Zij werden onderverdeeld in 6 vaste bubbels, die elk 2 keer per week trainen, volgens dit trainingsschema.

 • Trainingen in januari

  In januari blijven de meeste trainingen voor alle zwemmers tem 12 jaar doorgaan, behalve:

  • de trainingen voor blauw worden gehergroepeerd: de training op donderdag 19-20u gaat niet door, en deelnemers aan de training op woensdag 18.30-19.30u zullen per email op de hoogte gebracht worden of deze training zal doorgaan.
  • er gaat slechts 1 training door voor sportzwemmen, op vrijdag 19-20u.

  BELANGRIJK: Ook diegenen die 13 worden in 2021 mogen het lopende seizoen uitdoen, zoals bevestigd door minister Weyts.

 • Brevetzwemmen 15-19 november 2020

  In de laatste week voor de kerstvakantie werden er brevetten gezwommen door de zwemmers van onze zwemschool. Onze trainers hebben hierbij de volgende afstanden genoteerd. Proficiat aan alle deelnemers!


MENU
Facebook
Follow by Email
RSS
PAGE TOP