Laatste berichten

 • Bierloop 5 juni 2022

  Op zondag 5 juni vindt in de voormiddag de Bierloop plaats op de Finse piste naast de Rodelos en de Recrean in Oudenaarde.

  We zijn heel blij dat dit evenement terug kan doorgaan, en net als op de editie van 2019 (de laatste voor de uitbraak van de corona-epidemie), willen op de Bierloop 2022 opnieuw graag zwemmers, trainers en ouders samenbrengen op een sportieve en leuke manier die niet gelinkt is aan het zwemmen. Daarom een warme oproep om hier massaal voor in te schrijven!

  Om 10u zullen enkele van onze trainers aanwezig zijn, en kan er in groep gelopen (of gewandeld) worden.

  Alle praktische info (ook over de inschrijvingen) vindt u in onderstaande flyer.

  Hopelijk tot dan!

  :

 • Verplaatsing training sportzwemmen op vrijdag na de herstvakantie

  Na de herfstvakantie beschikken we op vrijdagavond over een extra baan, waardoor we de training van sportzwemmen kunnen laten plaatsvinden van 18.30u tot 19.30u, zoals oorspronkelijk voorzien. Dus vanaf vrijdag 12/11 gaan de vrijdag-trainingen sportzwemmen door om 18.30-19.30u ipv 17.30-18.30u.

 • Geen zwemschool/sportzwemmen tijdens de herfstvakantie

  De trainingen van de zwemschool en sportzwemmen tijdens de herfstvakantie (1-7/11) gaan niet door. Er wordt wel nog getraind op de eerste zaterdag van de herstvakantie (30/10).

 • Triatlon kamp ism Jo Zwaenepoel geannuleerd

  Het triatlon kamp tijdens de herstvakantie ism Jo Zwaemepoel wordt jammer genoeg geannuleerd.

 • Start zwemschool en sportzwemmen

  De trainingen van de zwemschool en van sportzwemmen starten deze week, volgens dit trainingsschema. Na de test- en instapmomenten van 30/8 en 5/9 mogen we ook 40 nieuwe leden verwelkomen! De volgende test- en instapmomenten zullen georganiseerd worden in de week van 15 november en in de week van 28 maart.


MENU
Facebook
Follow by Email
RSS
PAGE TOP