Laatste berichten

 • Nieuwe trainingsschema’s

  In overleg met Sportoase zijn de nieuwe corona-proof trainingschema’s voor de zwemschool en competitie voor het seizoen 2020-2021 vastgelegd.

 • Trainingsschema wordt aanpast

  Sportoase heeft ons laten weten dat ten gevolge van de corona-maatregelen het voorziene trainingsschema niet gevolgd worden. Er wordt momenteel gewerkt aan een aangepast trainingsschema. Dit zal op deze website beschikbaar komen in de week van 24 augustus, en alle zwemmers zullen per email op de hoogte gebracht wachten.

 • Start zwemseizoen 2020-2021

  Beste zwemmers,
  Beste ouders,

  Ten gevolge van de corona-omstandigheden is het momneteel nog niet helemaal duidelijk op welke manier de zwemschool zal kunnen herstarten in september.

  Door de beperkingen van het aantal zwemmers in het zwembad bestaat de kans dat de zwemschool maar met een gereduceerde capaciteit zal kunnen werken en dat we de groepen zullen moeten opsplitsen, zodat de zwemmers niet aan alle voorziene trainingen zullen kunnen deelnemen.

  We verwachten/hopen hierover duidelijkheid te hebben tegen 20 augustus.

  We hopen alleszins jullie allemaal terug te zien bij de start van het nieuwe seizoen!

  het Ozeka bestuur

 • Trainingsschema 2020-2021 is beschikbaar

  Het trainingsschema voor het volgende zwemseizoen 2020-2021 is beschikbaar:

 • Loodsvisjes 2019

  Zwemmers van 11 tot en met 14 jaar krijgen voor het behalen van hun eerste A-limiet van het jaar een badge: een Loodsvisje. Judith Ceuppens en Elena Hermans hebben hun loodsvisje voor 2019 ontvangen. Proficiat!


MENU
Facebook
Follow by Email
RSS
PAGE TOP