MENU

Laatste berichten

 • Vlaams kampioenschap 2020

  Afgelopen weekend vond in het olympisch zwembad Wezenberg in Antwerpen het Vlaams Kampioenschap plaats. Onze Ozeka-kleuren werden verdedigd door Judith, Elena, Louise en Marjolein. Verschillende besttijden werden genoteerd en Judith zwom zelfs drie finales. Ze sloot haar kampioenschap uiteindelijk af met een mooie 4de plaats op de 200m wisselslag, werd 6de op de 50m vrije slag en 8ste op de 100m vrije slag. Hierbij zwom ze ineens ook drie nieuwe clubrecords!

  Een dikke proficiat aan alle 4!

 • Swim4Life

  Met onze Swim4Life hebben we 2238 euro ingezameld voor onze goede doelen SOMIVAL en STISA! Dank aan alle zwemmers, trainers, helpers, supporters en sponsors: zonder jullie hulp en inzet was dit niet mogelijk geweest!
  Video van de overhandiging van de cheque


 • Swim for Life

  Op maandag 23 december van 9 tot 21 uur organiseert Ozeka een Swim For Life zwemmarathon ten voordele van STISA, een organisatie die nieuw speelgoed inzamelt voor ernstig zieke kinderen, en van SOMIVAL, een sportclub die sport en ontspanning aanbiedt aan alle mensen met een handicap en/of verminderde mobiliteit. Op de parking van het zwembad zullen enkele kerststalletjes voorzien worden voor een hapje en een drankje. Ook deze opbrengst gaat integraal naar de warmste week.
  De inkom bedraagt voor iedereen 6 euro en gaat integraal naar onze goede doelen. Je kan je ook extra laten sponsoren: sponsorkaarten vind je op de website.
  Iedereen is welkom om mee te komen zwemmen, je hoeft daarvoor geef lid te zijn van Ozeka. Om mee te kunnen zwemmen, moet je je wel op voorhand inschrijven via de website.
  Zwemmers van de zwemschool kunnen onder begeleiding van onze trainers komen zwemmen tussen 11 en 12 uur. Hiervoor hoeven zij zich niet in te schrijven.

 • Uitslag wedstrijd Oostende

  De uitslag van de wedstrijd in Oostende van 17/11 is beschikbaar. Proficiat aan alle deelnemers! In het bijzonder aan Judith Ceupens (3 x goud, 1 x zilver, 3 x brons en 1e in het eindklassement in haar leeftijdscategorie), Louise Lammens (1 x goud, 1 x zilver) en Wout Wielfaert (1 x zilver, 1 x brons).

 • Uitslag brevetzwemmen 29/10/2019Facebook
Follow by Email
RSS
Twitter